Vloeronderhoud - vloerrenovatie

Uw vloer krijgt het dagelijks zwaar te verduren. Er wordt op gestapt, gespeeld, gemorst. Het is dus niet zo vreemd dat een vloer na verloop van tijd dof, bekrast of beschadigd raakt. U hoeft echter niet meteen te denken aan een nieuwe vloer. Dankzij Janson Floor kan uw vloer in ere hersteld worden en kan u er nog jaren van genieten. Janson Floor is dé vloerspecialist in Vichte, West-Vlaanderen.

Zo goed als nieuw

Afhankelijk van de schade en de samenstelling van de vloer kunnen wij reinigen, polijsten, renoveren, schuren, polieren of kristalliseren, zo is uw vloer binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw. Ook met krassen weet Janson Floor wel raad. Wij ontkrassen en polijsten uw vloer voor een schitterend resultaat. Ook voor delicate vloeren in travertin, marmer, graniet, blauwsteen of jura kan u bij Janson Floor terecht. U kan ervan op aan dat uw vloer er weer kraaknet en krasvrij uitziet.

Opschuren van beton

Bij Janson floor kunt u ook terecht voor het droog opschuren van beton.

  • polybeton glans geven
  • verregende beton afwerken
  • onderhoud van polybeton

Vloeronderhoud voor

Vloeronderhoud tijdens

Vloeronderhoud na

Heeft u nog vragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte voor het onderhoud of de herstelling van uw vloer ? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummers 056 70 20 48 en 0475 65 20 94 of het contactformulier op deze website. Wij stellen graag een gratis offerte voor u op.